Категории
 
Сейчас на сайте:
10 посетителей.

Наша политика конфидециальности

Наша политика конфдициальности кратко:

Ми ніколи й ні в якому виді не зловживаємо Вашою особистою інформацією.
Ми ніколи не передаємо Вашу контактну або особисту інформацію третій особі, якщо тільки це не передбачено законом.
Ми ніколи не будемо посилати Вам листів електронною поштою, якщо Ви їх не замовляли, за винятком важливих ділових листів.
Ми в будь-який час дозволимо Вам простим і швидким способом відмовитися від одержання наших листів електронної пошти.


Наша детальна політика конфіденційності

Узагальнення, обробка, використання й розголошення особистих даних


Згідно Закону України «Про захист персональних даних» ПП Рага П. М. повідомляє Вас про можливість внесення Ваших персональних даних до Бази персональних даних контрагентів ПП Рага П. М. при оформленні замовленняна необмежений строк з метою довгострокового співробітництва, зокрема, обробки замовлень на придбання товарів (послуг) компанії (пов’язаних з нею осіб, комерційних партнерів), отримання рекламних і спеціальних пропозицій. Для реалізації зазначеної мети обробки ПП Рага П. М. може передавати персональні дані третім особам.

Як суб'єкт персональних даних Ви маєте наступні права: знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування та місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних; на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних; отримувати не пізніше, як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом; пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатись з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.


Свобода вибору


Ви контролюєте ту інформацію, що передаєте ПП Рага П. М. про себе. Але, якщо Ви вирішили не розголошувати свої особисті дані, будь ласка, зауважте, що, можливо, Ви не зможете отримати доступ до деяких зон сайту. Користувачі, які відмовляються від отримання новин, можуть відмовитися від цього виду комунікації, написавши нам awtoshop@ukr.net. Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, адреса електронної пошти, поштова адреса, телефон або мобільний телефон), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на Вашій сторінці.


Інформація, що передається автоматично (неособисті дані)


Коли Ви відвідуєте сайт ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ", загальна неособиста інформація (браузер-програма, що використовується в Інтернеті, кількість відвідувань сайту, середній час, проведений на сайті, сторінки огляду) записується автоматично (це не є частиною реєстрації). Ця інформація використовується, щоб одержати дані про привабливість нашого сайту й поліпшити його зміст і функціональність. Ваші дані не передаються далі, і так само не передаються третім особам.


Cookies


Cookies - це невеликі файли, вашого комп'ютера, що зберігаються ненадовго на жорсткому диску. Це дозволяє нашому порталу розпізнати ваш комп'ютер, коли ви будете відвідувати сайт ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ" наступного разу. ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ" використовує Cookies, щоб оприлюднити інформацію про використання нашого сайту.


Безпека


Сайт ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ" піклується про те, щоб забезпечити захист Ваших особистих даних. Ваші дані ретельно охороняються, щоб запобігти їх втраті, знищенню, перекрученню/фальсифікації, а також для захисту від маніпуляцій і несанкціонованого доступу або розголошення.


Неповнолітні


"Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ" радить всім батькам і опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. Неповнолітнім не рекомендується розміщувати на сайті ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ" які-небудь особисті дані без дозволу й присутності батьків або опікунів. ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ" ніколи навмисно не буде збирати дані в неповнолітніх, не буде використовувати їх, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.


Посилання на інші сайти


Твердження відносно конфіденційності відноситься й до сайту www.avto-mobil.com.ua, який обслуговує DenPro.info. Сайт може містити посилання на інших постачальників і поза ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ", які не гарантують конфіденційність. Коли Ви виходите із сайту ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ", переконайтеся, будь ласка, що прочитали всі повідомлення про конфіденційність на кожному із сайтів, що оприлюднюють інформацію, ідентифікуючу особистість.


Прямо до інформації


Якщо у Вас є питання, пов'язані з політикою захисту даних або обробкою Ваших особистих даних, будь ласка, не соромтеся й зв'яжіться з нашим підприємством, з людиною, що відповідає за захист даних.

За вашим запитом Ви будете поінформовані - письмово або відповідно до законодавства, - які з Ваших особистих даних оприлюднюються під час відвідування сайту ПП Рага П. М. - "Интернет магазин автозапчастей АВТО-МОБИЛЬ".


Інформування про зміни

Будь-які зміни в нашій політиці захисту даних будуть введені в повідомлення про захист даних, у сайт та інші відповідні місця.

Останні зміни: Травень 2013